Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі патрульні захищали російський «Сбєрбанк», або як націоналісти замурували ще один осередок агресора (фоторепортаж)

Субота, 18 березня 2017 14:46
Одразу три націоналістичні організації «Сокіл», «Національний корпус» в «Правий сектор» за підтримки «Автомайдану» сьогодні влаштували акцію протесту проти російського «Сбєрбанку».У ході розвитку подій патрульні намагалися перешкодити активістам замурувати вхід у фінустанову агресора. Одного з учасників правоохоронці намагалися затримати.Сьогодні опівдні «Сокіл», «Національний корпус», «Правий сектор» та «Автомайдан» влаштували акцію протесту під входом у головний офіс «Сбєрбанку» у Тернополі по вулиці Руській. Всі фасадні вікна банку заклеїли наліпками з відповідними написами та замалювали балончиками. Опісля перед дверима російського банку виросла стіна з блоків.У ході акції патрульні поліцейські намагалися перешкодити активістам у їх бажанні привернути увагу до діяльності банку країни-агресора у Тернополі. Правоохоронці намагалися собою захистити банківську установу, яка не соромлячись визнала, що виплачує гроші бойовикам на окупованих територіях. «Не маєте куди свою енергію діти, що аж стіни муруєте,» - звучало із вуст поліцейських. Одного з активістів намагалися затримати.Наталія ЛУКІВФото автора  

Коментарі  

0 #1 Дамір Айсманов 18.03.2017, 22:17
Цікаво , коли руками "офіційних націоналістів " відомі всім акціонери "українських" банків виводять з гри своїх російських конкурентів. Але звісно що це провокація і взагалі " Путін Памагі" X)
Такий собі ніштячок від тих хто звів в купу і "об'єднав" представників братських НаціАналістични х організацій ()
Чекаємо нових акцій від братів наших во хресті )
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ