Читайте нас в соціальних мережах

У кожному будинку Тернополя буде свій тариф на комунальні послуги

Субота, 18 березня 2017 11:36
Житлові будинки Тернополя матимуть різні тарифи на житлово-комунальні послуги. Про це повідомили у міськраді на черговому засіданні виконавчого комітету.

Відтак, повноваження встановлювати та коригувати тарифи на житлово-комунальні послуги було доручено управлінню ЖКГ, благоустрою та екології доручили Це означає, що тарифи за обслуговування багатоповерхових будинків будуть встановлюватися для кожного будинку окремо, але після узгодження з мешканцями.

«Раніше тарифи на житлово-комунальні послуги у Тернополі затверджував виконавчий комітет. Зараз ці повноваження буде реалізовувати управління ЖКГ. Тобто балансоутримуюча організація, або як в народі називають ЖЕК, повинен розробити вартість тарифу для кожного будинку окремо, обговорити його з мешканцями будинку і лише після цього управління ЖКГ буде затверджувати/незатверджувати тариф і контролювати, щоб він відповідав якості послуг, які надаються», – пояснює міський голова Тернополя Сергій Надал.

Коментарі  

0 #1 антижек 18.03.2017, 22:59
Тариф має на чомусь грунтуватися, - як кошторис, як бюджет. Тобто, в цьому році в цьому будинку буде зроблено те, те, і те. На це потрібно стільки грошей на рік, ділимо на 12 місяців, а тоді на загальні метри квадратні цілого будинку - і вийде тариф. А в нас навпаки - затвердять тариф зі стелі - і нічого за ці гроші для будинку не роблять,- тільки списують їх невідомо на що!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ