Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни проти будівництва багатоповерхівки на "Алясці" і хочуть там сквер

Четвер, 16 березня 2017 17:27
Тернополяни вимагають скасувати дозвіл на будівництво багатоквартирного житлового будинку у мікрорайоні «Аляска». Люди кажуть, що зведення тут висотки є недоцільним, адже до сусіднього будинку – рукою подати.

Відтак, жителі вулиці Симоненка, 1 просять мешканців мікрорайону підтримати протест, який люди влаштовують через будівництво 10-типоверхівки біля магазину «Подільський фермер» (позаду сиротинця, зведеного церквою св. Петра).

- Ми за те, щоб цю територію віддали під міні-скверик з деревами, гойдалками для дітей та з місцем відпочинку для літніх людей, - кажуть тамтешні мешканці та закликають приєднуватися до їхньої протесаної акції, яка проходить щодня о 08:30 год. біля зупинки «вул. Симоненка».

За словами тернополян, з документами там все в порядку, адже мерія проголосувала за зведення там будинку ще у 2015-му році. Та люди вкрай нераді такому сусідству, мовляв, коли на території, де розпочалося будівництво, проїжджає спецтехніка, то у їхніх квартирах усе трясеться і це – лише початок…

Коментарі  

0 #1 123 16.03.2017, 17:57
чому не будувати будинки вниз? адже від ядра планети йде тепло. не треба буде опалення...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ