Читайте нас в соціальних мережах

Боєць ЗСУ, який вчора «поховав» тернопільський «Сбербанк», знову навідався до установи (Фотофакт)

Середа, 15 березня 2017 18:00
Вчора, 14 березня, боєць Збройних сил України Микола Сивирин близько опівночі приніс під двері центрального офісу «Сбербанку Росії» у Тернополі, що по вулиці Руській, похоронний вінок та свічки. Сьогодні військовий знову навідався до фінансової установи.

Микола Сивирин мав намір поспілкуватися з керуючою Тернопільської філії «Сбербанку». Він приніс керівниці відділення документи про відкритті кримінальні провадження за фактом фінансування «Сбербанком» терористів. Ба більше, хотів повідомити жінці про рішення РНБО про необхідність вжиття заходів щодо банків, за кошт яких воюють псевдореспубліки «ДНР», «ЛНР».

Проте керуюча банку не знайшла часу для спілкування. Відтак військовослужбовець ознайомив з документом працівників фінансової установи.

Нагадаємо, боєць Збройних сил України Микола Сивирин вважає, що саме «Сбербанк Росії» має нести безпосередню відповідальність за смерті наших хлопців в зоні АТО.

«Саме цей банк має нести безпосередню відповідальність за смерті наших хлопців. Саме цей банк, не соромлячись, заявляє, що виплачує гроші сепаратистам та найманцям на окупованому Донбасі. Нагадаю, що в останній час навіть сам міністр МВС Аваков заявив про необхідність припинення роботи якраз «Сбербанку». Тому сьогодні вирішив таким чином нагадати про діяльність російських банків, роботу яких в Україні потрібно припиняти».

17240043 10212145323012248 7653659308950338391 o

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ