Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині оголошено конкурс на керівну посаду в одній з райдержадміністрацій

П'ятниця, 17 березня 2017 11:30
На Тернопільщині оголошено конкурс на заміщення вакантної посади першого заступника голови Монастириської районної державної адміністрацій.

 

Вимоги до кандидата - повна вища освіта  (економічна, правознавство), досвід роботи на посадах держслужби категорій “Б” чи “В” або досвід служби в органах місцевого самоврядування, чи на керівних посадах підприємств, установ та організацій, вільне володіння державною мовою.

Від претендентів вимагають знати положення Конституції України, законів «Про державну службу», «Про запобігання корупції», «Про місцеві державні адміністрації», «Про місцеве самоврядування в Україні».

Також від них очікують готовності до служіння народу України і до впровадження в життя цілей та завдань державної політики, знань сучасних методів управління персоналом та організацією, основ правознавства, економіки, аналізу державної політики, соціально-економічного прогнозування та планування, загальних принципів формування місцевих бюджетів та системи оподаткування, принципів діяльності громадських об'єднань та політичних партій, їх відносин з органами влади та органами місцевого самоврядування.

Переможець може розраховувати на посадовий оклад, в розмірі 8100  гривень, та на інші виплати, відповідно до Закону України «Про державну службу».

Претенденти можуть подавати документи до конкурсної комісії Тернопільської  обласної державної адміністрації за адресою:  м. Тернопіль, вул. Грушевського, 8 кабінет  744 (7 поверх). Тел. (0352) 52 27 00

Конкурс буде проведений 29 березня 2017 року.

 

 

111.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ