Читайте нас в соціальних мережах

Від сьогодні тернополяни зможуть лікувати своїх домашніх улюбленців у ветклініці, якій не має аналогів (фото)

Понеділок, 06 березня 2017 10:13
Знана львівська мережа ветеринарних клінік Eurovet відкрила першу філію у Тернополі.

Заклад, що знаходить за адресою вул. Гайова 21а, запрацює уже сьогодні, у понеділок, 6 березня та надаватиме широкий спектр ветеринарних послуг, аналогів яким Тернопіль до цього не мав.

-  Наша мережа нараховує три клініки у Львові і от четверта запрацювала у Тернополі. На даний момент до роботи у філіях залучено понад 30 працівників. Тернопільська клініка до кінця березня отримає апарати для рентгену та УЗД і тут вже працює власна лабораторія. У перспективі, на базі закладу хочемо впровадити стаціонарне та цілодобове обслуговування, - розповідає Павло Плясківський, керівник мережі ветеринарних клінік Eurovet.

Саме власна лабораторія стає основною перевагою нової клініки, адже тернопільські ветеринарні заклади поки таким похизуватися не можуть та користуються послугами інших клінік. Наявність власної спеціалізованої ветеринарної апаратури дозволяє одразу на місці працівникам Eurovet здійснити дослідження без потреби транспортування. Безумовно, цей факт унеможливлює похибки та небезпеку втрати зразків під час транспортування. Проте головною перевагою - є час, адже аналіз у стінах клініки займе до 1,5 год.

-  Спеціалізованим також є замовлений нами апарат УЗД з сучасним програмним забезпеченням, кількома датчиками для того, щоб можна було якомога детальніше дослідити різні системи організму. Рентген діагностики також жодна клініка не має, що знову ж таки дозволить нашим пацієнтам і їх господарям отримувати максимальну кількість послуг в одному місці та за короткий час, - говорить Павло Павлович.

Окрема умова відкриття філій мережі Eurovet – це фаховий персонал, на його пошук керівництво витрачає немало часу та підходить з максимальною увагою. Про вакансію клініка оголошує на всеукраїнському рівні і працює з резюме. На посаду лікаря у тернопільську філію було десять претендентів, кожен з яких пройшов особисту співбесіду, стажування і найкращому кандидату запропонували посаду.

-  У фахівців Eurovet є спеціальна програма для обміну досвідом, якщо лікар потребує консультацію вузького спеціаліста, а його у цій клініці немає, то він має можливість проконсультуватися у наших лікарів. Ми працюємо з однією базою даних, що дає великий масив інформації. Окрім того, діє програма навчання, наші працівники обов’язково кілька разів на рік відвідують конференції, як внутрішні, так і зовнішні, що постійно покращує їх фаховий рівень, - зазначає Павло Плясківський.

На рецепції у клініці постійно працює консультант, який допоможе з вибором антигельмінтних, протиблошиних препаратів, пояснить певні нюанси вакцинації і запише на прийом до лікаря. Призначити годину прийому тернополяни також можуть у телефонному режимі за номерами: (068) 75 75 500 та (0352) 42 02 00.

 

Коментарі  

0 #2 Roland 09.03.2017, 01:56
У Тернополі, кажуть немає аналогів :D
Скарга
+1 #1 ярослав 08.03.2017, 10:31
а хто саме не_має аналогів цій чудовій клініці?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ