Читайте нас в соціальних мережах

Через тиждень тернопільські депутати знову візьмуться за Генплан міста

Понеділок, 27 лютого 2017 18:55
До питання Генплану депутати міської ради планують повернутися щонайбільше за тиждень.

Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив міський голова Сергій Надал.

«Прийняття Генплану завжди викликало чималий інтерес серед громадськості, адже це перспектива розвитку міста на найближчі 5 років.

Відтак під час чотирнадцятої сесії, яка розпочалася 24 лютого, ми встигли взяти це питання до розгляду. Заслухали думку тернополян, громадськості, депутатського корпусу тощо.

Далі питання внесення змін до Генплану відправили на доопрацювання робочій групі. Саме ця команда людей повинні опрацювати всі зауваження депутатів та громадськості. Узгодити всі пропозиції – лише тоді сесія продовжить свою роботу.

Думаю, що робоча група опрацює всю інформацію щонайбільше за тиждень. Тоді сесія міської ради продовжить свою роботу», - зауважив Сергій Надал.

Нагадаємо, 24 лютого, довгоочікувана сесія Тернопільської міської ради, де б депутати мали голосувати за зміни до Генплану, так і закінчилася нічим.овгоочікувана сесія Тернопільської міської ради, де б депутати мали голосувати за зміни до Генплану, так і закінчилася нічим.

Із запропонованих трьох сотень питань за десять годин робити розглянули трохи більше 20-ти. Зупинилися на найбільш болючому проекті щодо змін у Генеральний план міста Тернополя.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ