Читайте нас в соціальних мережах

Екс-голову Тернопільської облради не вбивали: у Жукінського стався інфаркт

Понеділок, 27 лютого 2017 11:41
Поліція спростувала інформацію про те, що колишнього голову Тернопільської обласної ради Анатолія Жукінського вбили. Експертиза встановила, що у чоловіка смерть наступила в результаті повторного інфаркту міокарда.

- За півтори доби до смерті зареєстровано розбійний напад проти потерпілого. 24 лютого о 20:50 до правоохоронців надійшло повідомлення від місцевого мешканця про напад. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, - каже слідчий ГУНП в Тернопільській області Володимир Кушнір. – Тоді потерпілий розповів, що близько 19:30 на нього біля гаража на вулиці Паращука напало двоє невідомих, які заштовхали його в гараж, зв’язали руки пластиковими стяжками, на голову натягнули поліетиленовий пакет та, погрожуючи пістолетом й наносячи тілесні ушкодження, вимагали гроші.

Чоловік при собі мав 1500 гривень та мобільний телефон марки “Айфон”. Це й забрали нападники. Вони втекли, залишивши тернополянина в гаражі. Лише через півтори години він прийшов до свідомості та зміг вийти. Самостійно зі зв’язаними руками дійшов до магазину на вулиці Руській і вже звідти люди викликали поліцію та швидку. Вже в лікарні медики констатували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та множинні садна обличчя. Після надання допомоги його відпустили за місцем проживання.

У суботу потерпілий ще спілкувався зі слідчими. Він повідомив, що нападники були у балаклавах. Однак, через півтори доби після нападу чоловік помер у власному помешканні від повторного інфаркту міокарда.

Триває слідство. Правоохоронці розшукують осіб, причетних до розбою.

Додати коментар