Читайте нас в соціальних мережах

Влада запевнила Підгрушну, Меркушину і їх тренерів, що питання біатлонної бази потрапить на наступну сесію обради

Неділя, 26 лютого 2017 12:55
У стінах «білого дому» легенди тернопільського біатлону підняли перед керівництвом області болюче питання бази у Підгородньому.

Ініційовані самими спортсменами збори мали на меті отримати конкретні відповіді на конкретні питання, повідомляє «Сорока».

Спортсмени і тренери звернулися до голови облради Віктора Овчарука та голови ОДА Степана Барни за поясненнями щодо того, який вони мають план дій стосовно біатлонної бази. У відповідь отримали запевняння, що область докладе усіх зусиль для вирішення питання бази. Бо складається така ганебна ситуація, коли ми маємо чемпіонів світу, а не маємо нормально діючої біатлонної бази. За останніми перемовинами, база у Підгородньому має стати Центром олімпійської підготовки.

- Що стосується Західного центру олімпійської підготовки, щодо цього йдуть перемовини і я спілкувався з Бринзаком (Президент Федерації біатлону України – авт.) і є позитивне бачення. Але проблема поки стоїть за майном, яке треба передати на баланс області. Спочатку виникла проблема з документами, не могли їх знайти і встановити власника. Тепер, документи знайшли, вони заходять на комісію і будуть розбиратися, яка там земельна ділянка, яке майно, - говорить голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук.

- Перший крок – це передача власності, коли буде факт передачі власності, буде другий крок – рішення обласної ради. Ми з цим не хочемо тягнути. І, хлопці, оце ваша робота, доробляйте стратегію і давайте зробимо все, щоб на цю сесію у порядок потрапило питання бази, -  наголосив голова обласної адміністрації Степан Барна.

- Складається ситуація, коли кожного разу приїжджаю, чую «проблеми, проблеми, проблеми» і хочеться, щоб уже була відповідальна людина, яка візьме на себе ці питання. Бо у нас є багато керівництва, а коли немає одного відповідального, то й в результаті, нема з кого питати і збирати 50 чоловік, які мають приймати рішення про очевидні речі, - зауважила Олена Підгрудна.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Василь 26.02.2017, 15:59
Кайда сам там має земельні ділянки,напевно Підгрушна мала б бути вкурсі тоді ще вони були одруженні.Цирк чудять.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ