Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни зможуть їздити в Туречинну навіть без закордонного паспорта

Неділя, 26 лютого 2017 13:21
Україна і Туреччина підпишуть угоду про спрощення візового режиму. Відтак, мешканці Тернопільщини зможуть вже зовсім скоро їздити у сонячну країну без закордонних паспортів.

Підписання угоди з Туреччиною заплановано в ході найближчого візиту до Анкари прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Про це повідомив глава турецького зовнішньополітичного відомства Мевлют Чавушоглу на зустрічі з мером міста Анталья Мендерсом Тюрелом.

Чавошоглу зазначив, що українці зможуть їздити в Туреччину на основі загальногромадянських паспортів.

"Це дуже важливий документ, враховуючи той факт, що закордонні паспорти є на руках лише 30 відсотків мешканців України. Нова угода дозволить залучити на курорти Туреччини більшу кількість туристів з різних регіонів України",- зазначив міністр.

Коментарі  

0 #1 Ірина 17.03.2017, 13:32
Нарешті. Хоч на щось згодяться ID-паспорти. Я особисто знаю кількох людей, які ніколи не виїжджали за кордон лише через те, що не хотіли возитися з оформленням закордонних паспортів та віз, бо вважали це надто складним. Я б так не сказала, бо саме з Туреччиною, як правило, таких проблем не виникає - туди постійно їздить дуже велика кількість туристів з України і в їх інтересах, щоб потік збільшувався.
Власне, цього року я вже запланувала поїздку в Єгипет, але враховуючи цю новину ще не пізно придбати тур в Аланью - coraltravel.ua/.../alanya.aspx я давно мріяла тут побувати. Хоч курорт менш розрекламований ніж Анталья чи Кемер, але менеджери Coral Travel ще раніше запевняли мене, що це ідеальне місце для бюджетного сімейного відпочинку. Минулого року я все ж вирішила відвідати шумну Анталью, про що загалом не жалкую, але зараз однозначно хочу більш спокійного відпочинку)
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ