Читайте нас в соціальних мережах

У виконком міськради поліцейські закинули «шпіона», який ще і хоче виділення йому земельної ділянки на цій сесії

П'ятниця, 24 лютого 2017 15:53
Сьогодні депутати Тернопільської міської ради затвердили нового члена виконавчого комітету.

Ним став новий начальник міського управління Національної поліції Сергій Гаврилюк. Щоправда, у громадських активістів виникли зауваження його повноваження у цьому органі.

Зокрема один з керівників «Автомайдану» Ігор Василів, нагадав Сергію Гаврилюку, що на вчорашній громадській раді при обласному управлінні нацполіції йому було запропоновано вищим керівництвом брати участь у голосуванні лише з приміткою «дорадчий». На що поліціянт одразу апелював, що на цій ініціативі наполягали лише активісти.

«У вас існує практика не давати чітких відповідей на запити, або присилати відповіді на запити без вашого особистого підпису. І ви вважає це нормальним. Я би вам рекомендував замість участі у виконкомі, зайнятись налагодженням роботи зі зверненнями депутатів та активістів. Щодо вашої участі у роботі муніципалітету нагадаю, що це була виняткова ініціатива начальника обласного управління Національної поліції Олександра Миколайовича Богомола, аби ваш голос у виконкомі Тернопільської міської ради був дорадчий. Більше того він хоче, аби ви були його «шпіоном» у міській раді.» - зауважив активіст «Автомайдану» Ігор Василів.

«Я буду задоволений, якщо у мене буде відкритий «шпіон» у виконкомі. У такому випадку, буде впевнений, що інформація буде потрапляти туди куди потрібно і буде належна реакція. У нас закритих шпіонів вистачає. Буде хоче один відкритий,» - відповів на це міський голова Тернополя Сергій Надал.

У депутата Іван Сорокаліта також виникли запитання до Сергія Гаврилюка стосовно його бажання отримати земельну ділянку у Тернополі. «Вже на сьогоднішній сесії ми можемо розглядати питання щодо виділення вам землі саме на моєму окрузі, - зауважив пан Іван. – З цією ділянкою межує будинок, де живуть одразу чотири сім’ї. Свого часу їм відмовили у наданні саме цієї ділянки, аргументуючи це розтаванням її у так-званій «червоній» зоні. Ці люди живуть у тісноті і вже зараз готові їхати сюди, аби вияснити чому їм відмовили.»

 

Додати коментар