Читайте нас в соціальних мережах

У школі на Тернопільщині знайшли гранату

П'ятниця, 24 лютого 2017 16:00
Гранату часів Другої світової війни знайшли у стінах школи на Тернопільщині. Небезпечну знахідку виявили будівельники, коли розбирали стару школу в селі Горигляди Монастириського району.

Про це під час засідання колегії Ода повідомив голова Тернопільської ОДА Степан Барна. Відтак чиновник доручив перевірити всі школи збудовані у довоєнні часи.

«Школа у Гориглядах – це стара будівля 30-х років минулого століття. В ній донедавна навчалися діти. Але під час демонтажу старої будівлі було виявлено вибухонебезпечний предмет – гранату періоду Другої світової війни. Уявіть, що могло бути, якби у цій школі досі навчалися діти» – зауважив Степан Барна.

Очільник Тернопільщини дав доручення начальнику Управління ДСНС України у Тернопільській області Віктору Маслею обстежити всі навчальні заклади області, які збудовані у довоєнні часи на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, нещодавно в селі Горигляди було завершено будівництво нової загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів на 180 учнів, будівельні роботи в якій було розпочато ще в 2008 році.

1487683635-6102

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ