Читайте нас в соціальних мережах

Іменну стипендію Петра Гадза отримуватиме обдарований учень Бучацького ліцею

Четвер, 23 лютого 2017 16:35
Освітня реформа в Україні сьогодні покликана розвивати учнівство, сприяти розвитку талантів та інтелектуальних задатків дітей.

Практично кожна школа має ким гордитися. Гордістю Бучацького ліцею є дев'ятикласник Тарас Пиндиківський, який цікавиться точними науками та інформаційними технологіями.

– Тарас Пиндиківський є відмінником навчання, – розповідає про випускника директор ліцею Галина Омелянівна Михайлів. – За результатами навчання і першого семестру в 9 класі, і за попередній рік у нього середній бал становить 12. Тарас є переможцем і призером районних олімпіад. На районному етапі олімпіад з фізики, інформатики, інформаційних технологій зайняв перші місця, з математики друге.  І вже є переможцем обласних олімпіад з фізики (2-ге місце) та інформаційних технологій (3-тє місце). Це унікальна дитина.

Галина Омелянівна розповідає, що Тарас дуже відповідальний і старанно готується до кожного уроку. Навіть якщо їх сім, він бездоганно підготовлений до кожного. Крім того, займається науково-дослідницькою роботою.

– У 2015-2016 навчальному році Тарас став призером конкурсу захисту науково-дослідницької роботи Малої академії наук з математики, де зайняв 2 місце.

Аби ще більше мотивувати учня вчитися та допомогти йому у цьому, директор ліцею звернулася до голови наглядової ради ТзОВ «Бучачагрохлібпром» Петра Гадза.

– Я звернулася із проханням до Петра Івановича, щоб, якщо можливо, надати учню Бучацького ліцею допомогу – іменну стипендію Петра Івановича Гадза, – зазначила пані Галина. – Петро Іванович задовільнив прохання. І, починаючи з січня впродовж 2017 року, Тарас Пиндиківський буде отримувати стипендію в розмірі 850 гривень. Це було баченням Петра Івановича – саме такий розмір стипендії.

– Така дитина дійсно вартує допомоги – талановита, здібна, старанна, наполеглива, –  переконаний Петро Гадз. –  Вважаю, обдарованих дітей треба підтримувати у всьому, і фінансово у тому числі. Щоб діти бачили, що праця і знання в Україні цінуються і винагороджуються, щоб був стимул розвиватися і в майбутньому творити на благо України.

gadz littsey3 23 02 17

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ