Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині перебуває Посол Естонії

Середа, 22 лютого 2017 14:59
На Тернопільщині перебуває Надзвичайний та Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні Ґерт Антсу.
 
Сьогодні дипломат відвідав Тернопільський національний економічний університет обговорив з ректором вузу шляхи співпрацю наукової спільноти України і Естонії та перспективи подальшої спільної роботи. 
 
Також Надзвичайний та Повноважний Посол Естонської Республіки в Україні Ґерт Антсу та проектний координатор з питань розвитку, співробітництва та гуманітарної допомоги Анастасія Михайлова взяли участь у засіданні Вченої ради Тернопільського національного економічного університету/
 
 

Зустрівся пан Ґерт Антсу і з керівництвом області.

Вітаючи високоповажного гостя, голова обласної ради Віктор Овчарук  від імені депутатів обласної ради подякував Естонії за підтримку України у її прагненні зберегти цілісність та незалежність, за допомогу у реабілітації та лікуванні поранених українських захисників, за сприяння економічних реформ, які відбуваються у нашій державі.

«Тернопільська обласна рада  підтримуватиме співпрацю і у сфері економіки, і культури, освіти. Нам цікавий досвід Естонії у розвитку органів місцевого самоврядування, територіальних громад. Переконаний, що Ваш візит на Тернопільщину сприятиме налагодженню та поглибленню взаємин між нашими державами»,- зазначив Віктор Овчарук.

Він підкреслив, що  Тернопільська обласна рада  зацікавлена у розвитку співпраці між регіонами та територіальними громадами Тернопільщини та Естонії.

Герт Антсу відвідав Тернопільщину вперше.

Надзвичайним та Повноважним Послом Естонської Республіки в Україні призначений влітку 2016 року.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ