Читайте нас в соціальних мережах

Тернополян запрошують на обговорення проекту парку Національного відродження

Неділя, 19 лютого 2017 17:17
Тернопільська міська рада спільно з молодими архітекторами громадської ініціативи URBAN.te запрошують усіх бажаючих мешканців міста на громадські обговорення для формування завдання архітекторам для проектування парку Національного відродження.

Адже у березні у Тернопіль приїде двадцять архітекторів з різних міст України, які, на основі напрацьованих під час обговорень ідей, будуть пропонувати своє бачення розвитку території цього парку.

Обговорення розпочнеться 20 лютого о 18.30 год. за адресою вул. Й.Сліпого, 3.

Нагадаємо, що у 2017 році запланована реконструкція парку Національного відродження. На проект реконструкції паркової зони буде оголошений відкритий конкурс. І лише після обрання кращої пропозиції розпочнуться ремонтні роботи.

Довідка. Парк Національного Відродження закладений у 1978 році, створений методом народної будови. У парку є Співоче поле, яке вміщає 5000 глядачів, а при вході у парк - пам’ятний знак «Літак МІГ-17». Днями було оголошено також відкритий конкурс на кращу ескіз-ідею архітектурно-монументальної композиції при вході в парк «Національного відродження» у Тернополі замість літака.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ