Читайте нас в соціальних мережах

За останні два дні Тернопіль «окупували» жебраки

П'ятниця, 17 лютого 2017 17:31
Другу добу не зменшується потік віруючих, що бажають приступити до ікони Нерукотворного Спаса, яка виставлена в Соборі Непорочного зачаття Пресвятої Богородиці, що в Тернополі.

Проте так само, як зростає кількість віруючих – збільшується кількість жебраків, які обманом видурюють гроші у тернополян.

«В Тернополі допоки не зафіксовано грубих порушень. Віряни, що йдуть поклонитися до ікони Нерукотворного Спаса, ведуть себе законослухняно, коректно, розуміючи, куди вони прийшли, з якою ціллю. Але є такі особи, які привертають нашу увагу. Це, зокрема різного роду пройдисвіти, що називають себе волонтерами, просять в людей милостиню», - зауважив начальник сектору охорони публічного порядку Тернопільського відділу поліції  Володимир Кравчук.

Відтак двох жінок – жительку Хмельницька та Рахова правоохоронці запросили до відділу  поліції, аби перевірити достовірність документів, зсилаючись на які жінки займалися жебракуванням. Підозри поліцейських підтвердилися – зловмисниці банально видурювали  у людей гроші.

Правоохоронці звертаються до всіх з проханням не давати грошей прохачам. Пам’ятайте,  ці особи вигадують найрізноманітніші історії, аби розчулити вас і видурити кошти.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Зеньо 17.02.2017, 17:47
Прочитав статтю і відразу чомусь подумав про депутатів...
Скарга

Додати коментар