Читайте нас в соціальних мережах

Замість магазину-легенди "Молоко" в центрі Тернополя відкриють жіночу крамницю "Еva" (фотофакт)

Четвер, 26 січня 2017 16:29
Відомий у Тернополі магазин «Молоко» закривають. І не на ремонт чи переоблік, а назовсім.

Про це повідомляють тернополяни в мережі «Фейсбук». Світлину, на якій робітники вантажать холодильники та інше обладнання у машину вчора в соцмережі опублікував Антон Марчевський, прокоментувавши її як «Тепер це вже історія…»

За словами місцевого депутата Назара Зелінки, на цьому місці в скорім часі планують відкрити магазин «Eva» з широким асортиментом декоративної косметики, товарів побутової хімії, парфумерії, товарів дитячої категорії, біжутерії та аксесуарів. До слова, у Тернополі вже є два магазини цієї мережі – на вул. А. Живова та на С. Бандери.

Чому було прийнято рішення закрити «Молоко» поки невідомо, втім у приміщенні вже проводяться ремонтні роботи, які передують відкриттю «Єви».

Від такої ідеї тернополяни не в захваті, адже «Молоко» завжди було «кодовим словом», місцем зустрічей та магазином, місце розташування якого знали усі місцеві. Позаяк, говорять мешканці Тернополя, неважливо як назвуть приміщення, де буде нова крамниця – адреса Й Сліпого, 1 назавжди залишиться «Молоком»… як «шостий магазин», «бурячок», «танк», «Адідас» тощо…

Коментарі  

+4 #1 zzz 26.01.2017, 16:54
Щодо «Адідас» ви тупанули...
Скарга

Додати коментар