Читайте нас в соціальних мережах

В зоні АТО загинув військовий, який служив в Чорткові

П'ятниця, 20 січня 2017 12:14
На свято Водохреща, 19 січня, провели в останню путь загиблого на Донбасі військовослужбовця Збройних сил України, 45-річного офіцера Віталія Сенюка.

Народився Віталій з селі Острівець (Городенківський район Івано-Франківської області). Навчався в Ачинському військово-авіаційному технічному училищі служив в багатьох містах, в тому числі і в місті Чорткові, що на Тернопільщині.

— 14 січня 2017 року в районі села Новоолександрівка, Попаснянського району, Луганської області внаслідок прямого попадання протитанкової керованої ракети в автівку в якій він їхав, загинув на місці, — повідомляють на сайті Чортківської міської ради.

За 3 роки участі в антитерористичній операції на сході України Віталій Дмитрович пройшов багато пекельних місць, але завжди пліч-о-пліч з побратимами, не ховаючись зустрічав небезпеку.

— Чортківська міська рада, її депутатський корпус й усі жителі міста Чорткова висловлюють щирі співчуття рідним та близьким з приводу трагічної загибелі капітана, начальника розвідки батальйону 24-ї окремої механізованої бригади Віталія Сенюка. За 3 роки участі в антитерористичній операції на сході України Віталій Дмитрович пройшов багато пекельних місць, але завжди пліч-о-пліч з побратимами, не ховаючись зустрічав небезпеку, — йдеться в повідомленні.

Поховали бійця вчора, 19 січня, у рідному селі на Івано-Франківщині. У Віталія залишилися батьки, молодший брат, дружина та троє дітей.

1484819968998

Фото: сайт "Новинарня"

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ