Читайте нас в соціальних мережах

«Армія» бабусь хотіли зірвати суд у справі лідера «Хеліксу» Нагути (ВІДЕО)

Середа, 18 січня 2017 10:57
«Ганьба» – неодноразово лунало у залі суду перед початком розгляду справи за апеляційною скаргою, щодо запобіжного заходу, лідера ТОВ «Хелікс Кепітал Україна» Дмитра Нагути, якого підозрюють у шахрайстві. 

Однак, якщо ви думаєте, що ці слова звучали у сторону підозрюваного, то ви помиляєтесь. Адресат – Аліса Пасько. Жінка, назвавшись стороною процесу, сіла на місце прокурора у залі суду і вирішила допитати Нагуту.

Як повідомляє ІНТБ, у словесній перепалці звучали обвинувачення з обох сторін. Люди, які приїхали підтримати лідера компанії підозрюваного у шахрайстві, стали, в прямому сенсі цього слова, на захист Дмитра Нагути.

Через інцидент слухання розпочали на годину пізніше. Довелось навіть викликАти патрульних поліцейських.

 «Суд попереджає вас про необхідність залишити місце, яке виділене у засіданні для участі прокурору і видалитися взагалі із залу судового засідання. А учасників судового слухання просить дотримуватися порядку і тиші в залі», - зауважила головуючий суддя по справі Людмила Галіян.

Після цього почали розгляд справи по суті. Адвокати Дмитра Нагути просили визнати запобіжний захід незаконним і скасувати відповідну ухвалу міськрайонного суду. Нагадаємо, суд першої інстанції ухвалив взяти під варту Дмитра Нагуту або ж внести заставу у розмірі 5-ти мільйонів гривень. За словами підозрюваного, ці кошти за нього внесли 56 партнерів компанії. Дмитро Нагута намагався переконати суд, що його звинувачують безпідставно. А паніка, серед людей у Тернополі, виникла тому, що тут неправильно працювали представники компанії.

 «Наші лідери трошки неправильно почали працювати у Тернополі. Вони зібрали людей, півтора року з ними працювали. А потім поїхали у Київ», - розповідає Дмитро Нагута.

Розглянувши подані матеріали та заслухавши аргументи обох сторін, колегія суддів не задовольнила апеляційну скаргу Дмитра Нагути, а ухвалу Тернопільського міськрайонного суду від 4-го грудня 2016-го залишила без змін.

 «Група підтримки приїхала, як на диво, не за гроші, а тому, що свої відсотки отримують постійно в компанії британській HELIX Capital Investments Ltd. Кожен з 26 000 людей може це підтвердити. Ухвала суду… Я, в принципі, навіть не думав, що буде щось на краще».

Дмитро Нагута підкреслює, виплачує дивіденди саме британська компанія. А ТОВ «Хелікс Кепітал Україна», яку він заснував у 2014-му, завжди займалася, переконує підозрюваний, лише інформуванням людей і проведенням семінарів. Додає, ніколи при цьому, не переконував нікого вкладати гроші в українські компанії, тим паче, ні у кого не брав готівки.

Додамо, на даний час сума збитків за заявами потерпілих  вкладників «Хеліксу» сягнула 27 мільйонів грн.

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+2 #3 Andrei 18.01.2017, 20:18
сучара! не осудят- убьют тогда- и это правильно
Скарга
+2 #2 Нагута 18.01.2017, 13:45
Чмо
Скарга
+3 #1 файник 18.01.2017, 11:34
www.youtube.com/.../ ось більш повне відео
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ