Читайте нас в соціальних мережах

Повністю гнилі і чорні банани продають тернополянам за «акційною» ціною (фотофакт)

Вівторок, 17 січня 2017 15:41
Недобросовісні продавці продовжують наживатися на людях. Так у Тернополі в одному з продуктових магазинів сьогодні влаштували практично «чорну п’ятницю».

Принаймні так жартують місцеві жителі у коментарях до фото, яке розмістив Сергій Лотоцький.

«Сьогодні шалена акція в магазині «Остер» на вул. Золотогірська», - пише він у спільноті «Від Тарнополя до Тернополя» та додає світлину, на якій покупцям пропонують купити чорні та зіпсуті банани, які не мають ніякого товарного вигляду.

Щоправда, вартість на другосортні фрукти знизили: на ціннику перекреслено стару ціну 19 гривень та вказано нову: 16.50 грн за кілограм.

Користувачі соцмережі активно обговорюють фото і дивуються тому, що нахабні «торгаші» дозволяють собі подібне знущання над покупцями, мовляв, таке продавати гріх, адже навіть безкоштовно брати перемерзлі і гнилі банани навряд чи комусь захочеться. Та, схоже, у тих, хто виставляв зіпсуті продукти на продаж, інша думка…

116633

 

Коментарі  

0 #2 Тарас 17.01.2017, 23:56
Жіночко ви заспокойтеся і слину повитирайте, а то ще й тиск підніметься.
Те що продавець зависив ціну - це правда, ніхто не хоче мати збитки у бізнесі.
Там же ж не змушують їх купляти. Хочеш купую, не хочеш...
Скарга
+1 #1 ірина 17.01.2017, 19:12
Жлобство наших земляків вражає. І після цього ще хтось заїкається про щирість та доброту українців? Гнила і хвора нація. Воно ціну захмарну буде тримати аж до посиніння, а коли все зігніє, має наглість ще й ціну встановлювати.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ