Читайте нас в соціальних мережах

Пільговики в Тернополі їздитимуть безкоштовно, - міськрада

Вівторок, 17 січня 2017 13:39
Майже 31 млн.грн. передбачено у бюджеті Тернополя на 2017 рік, щоб забезпечити безкоштовні перевезення пільгових категорій населення у громадському транспорті міста.

«Цього року всі пільгові категорії тернополян зможуть надалі користуватися громадським транспортом на пільгових умовах. Оскільки держава не компенсує пільговий проїзд, тому Тернопіль заклав ці витрати у бюджет міста», - розповідає міський голова Сергій Надал.

Одночасно у 2017 році Тернопіль продовжить розбудовувати мережу електротранспорту міста, у якому всі пільгові категорії можуть їздити без обмежень. Зокрема, у 2017 році заплановане будівництво нової тролейбусної лінії через вул. Бродівську і до с.Біла.

Як повідомляють у міській раді, за минулі роки були збудовані п’ять нових тролейбусних лінії: у мікрорайоні «Аляска» (вул. В. Великого - Л. Курбаса - Морозенка - Симоненка); в районі обласної дитячої лікарні (вул. Корольова - Сахарова - Купчинського); на масиві «Дружба» (вул. Бережанська - Лучаківського - Будного - Тролейбусна); на масиві «Східний» (вулицями Протасевича – О. Довженка – Лесі Українки) та у 2016 році тролейбусна лінія сполучила «Аляску» та «Дружбу».

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ