Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині собаки відгризли жінці голову. У поліції назвали винних у трагедії

Понеділок, 16 січня 2017 14:55
Зі страшної новини розпочався ранок на Тернопільщині. На хуторі Шаварівка, в районі лісопосадки села Петриків, близько 7:20 чоловік знайшов безголове тіло своєї матері. Приїхавши на місце події слідчі встановили, що на жінку, скоріш за все, напали та загризли до смерті собаки, бо навкруги багато слідів лап.

«Є дуже багато скарг на оскаженілих собак. Минулого року за даними санепідемстанції було покусано близько 1200 жителів області, на третину з постраждалих нападали безпритульні собаки. На Тернопільщині до сьогодні ще не було трагічних випадків, але ситуація, що сталася на території села Петриків – шокує.

Тіло жінки 1932 року народження знайшов її син. Як відомо, вона щодня ходила на хутір на дачу, щоб погодувати своїх собак. 15 січня тернополянка також пішла туди, але додому не повернулася. Тому син пішов шукати матір наступного дня вранці.

Підходячи до села, на лісовій дорозі він побачив тіло без голови, за зовнішніми ознаками схоже на його матір. На місці досі працюють правоохоронці.

Ми перевіряємо всі версії при яких могла б загинути жінка. Але біля тіла немає слідів боротьби з людиною-нападником, є лише сліди собачих лап та погрижене тіло. Важливо з’ясувати причину смерті: жінка померла від переохолодження, серцевого нападу чи її живцем загризли собаки.

Контроль за чисельністю та розмноженням безпритульних тварин несуть органи місцевого самоврядування. Нам відомо, що міська рада має договір з товариством ЗООЦентр, які і мали б відловлювати безпритульних собак.

Проте робити висновки рано. Єдине, не чекаючи результатів слідства поліція буде звертатися до міського та обласного голів щодо вирішення проблеми безпритульних собак», - зауважив головний поліцейський області Олександр Богомол.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ