Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни у соцмережі безкоштовно обмінюються ліками

Неділя, 15 січня 2017 16:27
Проста і водночас геніальна ідея спала на думку тернополянину Ігорю Качмарському. У соцмережі «Фейсбук» він створив спільноту, завдяки якій кожен може поділитись з іншими ліками, які йому непотрібні. Звісно, придатні за терміном до вживання/застосування.

«Щороку я переглядаю домашню аптечку і викидаю багато протермінованих ліків. Деколи цілі упаковки. Як правило їх не можна повернути до аптеки, бо коли виявляється, що вже не потрібні – чек давно загублено. В цій групі учасникам пропонується влаштувати безплатний шерінг ліків, які вам зайві з різних причин, але ще придатні до вживання. Комусь це закономить час, гроші і дозволить зробити добру справу», – пише автор новоствореної благодійної спільноти «Обміняю чи подарую ліки. Тернопіль».

Отож, правила прості:

1. Тільки безкоштовний подарунок ліків. Ніяких продажів.

2. Ліки, які відповідають термінам придатності.

3. Зазначайте назву, дозування (якщо таке є), кількість таблеток, ампул і.т.д. Можна робити фото.

Цікаво, що група діє трохи довше тижня, проте її учасники активно публікують фото та пости про ліки, які можуть при потребі віддати бажаючим. І люди відгукуються. Приєднатися до спільноти можна усім тернополянам, які готові переглянути свою аптечку та поділитися таблетками чи медпрепаратами з тими, хто не має можливості їх придбати в аптеці.

Додати коментар