Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі незабаром побільшає електрозаправок

Вівторок, 10 січня 2017 15:28
Під час останнього у 2016-му році засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради було прийнято рішення про доповнення переліку інвестиційно привабливих об’єктів. На зазначених ділянках облаштують електричні заправки.

Нагадаємо, наразі у Тернополі є дві точки, де можна заправити електромобіль - біля готелю «Галичина» та на території ресторації «Ковчег». Кількість місць для зарядки авто планують збільшити до семи.

За словами начальника управління стратегічного розвитку міста Юрія Дейнеки, поки пропонують п’ять земельних ділянок під облаштування електричних заправок. Зокрема: Майдан волі, площа Героїв Євромайдану, Привокзальна площа, ТРК «Подоляни» та вулиця Миру.

Ініціював створення нових місць для заправки електрокарів міський голова Сергій Надал. На його думку, це допоможе Тернополю навіть у приваблюванні туристів, адже електрокари набирають у світі все більшої популярності, а через наше місто люди їдуть у Карпати та закордон, тож не лишнім буде облаштування електрозаправок. Ймовірно, це ще не повний перелік, адже на виконкомі обговорювали також і питання розміщення аналогічних заправок і у місцях великого потоку транспорту, зокрема, на Об’їзній.

Додати коментар