Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині стартувала реєстрація на пробне ЗНО

Вівторок, 10 січня 2017 12:08
З 10 січня для тернопільських абітурієнтів стартувала реєстрація на участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

Школярі зможуть зареєструватися за допомогою спеціальної форми, розміщеної на сайтах регіональних центрів. Для мешканців Тернопільської області зробити це можна ТУТ. Реєстраційний період триватиме з 10 до 31 січня. Кожен учасник матиме змогу взяти участь у кількох пробних тестах.

1 квітня проводитиметься тестування з української мови і літератури. 8 квітня учасниками запропонують один з тестів на вибір. Його складатимуть з таких предметів, як історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька, російська, французька мови.

Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні буде платною. Вартість тестів визначатиме кожен регіональний центр оцінювання якості освіти. Зокрема, у 2017 вартість одного пробного тесту для осіб, які проживають у Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій областях, складе 129 гривень.

Нагадаємо, що у 2017 році ЗНО триватиме протягом періоду з 23 травня по 16 червня. Оцінювання розпочнеться із тестів з української мови та літератури.

Додати коментар