Читайте нас в соціальних мережах

Що рік вогняного Півня нам готує: прогноз від тернопільського астролога Івана Круп'яка

Понеділок, 09 січня 2017 11:34
"За східним календарем рік червоного вогняного Півня розпочинає свою ходу 28 січня о 4 год. 08 хв. За своєю енергетикою він буде іньським (жіночим), а тому його можна назвати роком червоної чубатої курочки", - каже відомий тернопільський астролог Іван Круп'як.

"Це час молодих, відважних, впевнених, ініціативних, амбітних людей з яскраво вираженою харизмою, основну роль відіграватимуть дівчата. Це рік емоцій, не завжди стриманих, які часто переважають над поміркованістю, адже куратором року буде планета Марс. Події у південних регіонах держав, областей, районів відіграватимуть важливу роль у політичному, громадському і соціальному житті людей", - каже астролог і привідкриває нам завісу того, що готує нам 2017-ий.

Щур (Миша)
Рік передбачається сумбурний: з одного боку, ви стрімко будете просуватись кар’єрною драбиною, а з другого, можуть бути розчарування й труднощі. У будь-якому разі, кар’єра і багато ділових планів, народжених у рік Щура, зазнають великих змін. На більшість представників цього знака очікує вдалий хід подій у першій половині року. А в другій, починаючи від липня, стосунки з партнерами можуть різко загостритися і зіпсуватися. Але ви можете розраховувати на допомогу і розуміння близьких, які підкажуть правильні шляхи виходу зі складних ситуацій.

Віл (Буйвол)
Доволі непоганий рік для представників цього знака. Вони можуть досягти успіхів у справах і перемогти своїх опонентів, а також зустріти кохання. Труднощі допоможуть навчитися вибрати правильний шлях. Перша половина року час утвердження і переосмислення, а друга вимагатиме від вас фінансової стриманості, правильних, інколи навіть ризикованих, рішень. А найкращий період буде від серпня і аж до кінця року.

Тигр
Найскладніший рік позаду. У Тигрів від серпня розпочинається період злетів. Проте ще відчуватиметься вплив минулорічних труднощів. Дехто розпочне все з нуля. Саме наступного року зможете зміцнити свої позиції, взяти під свій контроль усе, що було непідвладним торік. Бажано позбутися старих стереотипів, які можуть тягнути вас назад.

Кіт, Кролик (Заєць)
Хоча в представників цього знака ніколи не буває проблем, принаймні вони їх не відчувають, то червоний Когут може розкукурікатися не на жарт. А курочки-чубарочки будуть більше кудкудакати, ніж нестися. Важче буде заробляти гроші, а особливо тим, хто працює на себе, тож у колективі буде легше. Від вас можуть відійти друзі і покровителі. Зміняться правила гри у бізнесі. Можете пропустити вигідні пропозиції. Намагайтеся краще розуміти інших, аби досягнути успіху.

Дракон
Цей рік не тільки успішний, а навіть щасливий. Впевненість та інтуїція будуть притаманні вам упродовж усього року. Можете розраховувати на взаєморозуміння і допомогу друзів, однодумців і покровителів. Протягом року пильнуйте здоров’я, особливо восени.

Змія
Цей рік чи не найкращий серед останніх. Плануйте головні проекти, беріться за їх втілення в життя. Рік активних дій, творчих злетів, успіхів, кохання і глобальних змін. Все це відчуєте вже від початку весни. А на початку осені очікуйте отримати те, на що сподівалися впродовж багатьох літ. Більшість матиме змогу багато подорожувати, спілкуватися, навчатись і навіть розпочати нову діяльність або отримати високу посаду. Загалом рік буде продуктивний.

Кінь
Заіржуть своїм справжнім голосом в цей рік більшість Коней. Рік увінчається успіхом у професійній сфері, особистому житті, бізнесі. Комусь вдасться розширити свою діяльність або зрушити з місця ту, яка зазнала останнім часом застою. До вас можуть повернутися колишні компаньйони, друзі й навіть друга половина, якщо ви розлучилися. Кошти витрачайте помірковано. Одружуватись добре наприкінці літа, а також у вересні й жовтні. Уважно ставтесь до здоров’я навесні та восени. В цей час можуть активізуватись ваші заздрісники і недоброзичливці.

Коза (Вівця)
Упродовж року Півень буде рано будити Кіз до роботи. Усе, що Ви заплануєте і задумаєте від початку року, зможете реалізувати, докладаючи чималих зусиль, уже до середини осені. Наполегливість, чіткий план дій приведуть до мети. Намагайтеся дотримуватись своїх правил, не поступатися ні в чому, бути самим собою. Правильно використовуйте фінанси.

Мавпа
Ваші плани і задуми минулого року не тільки отримають підтримку, а й навіть зацікавлять багатьох. Незважаючи на те, що в першій половині року вам доведеться витратити багато часу і фінансів, все окупиться вже до кінця літа та восени. Можете відчути негативний вплив своїх недоброзичливців і заздрісників. У особистому житті будуть позитивні зміни.

Півень
Від вашого настрою, енергії, бачення залежатиме доля багатьох і ваша також. Особливо важливою буде перша половина року. Ви не будете обділені увагою, маєте використати всі засоби для зміцнення своїх позицій. Тримайтеся курочок, не бігайте чужими дворами, бо цього року кудкудакання курки будуть сильніші за ваш спів.

Собака
На першу половину року не бажано складати грандіозних планів, особливо тих, що потребують фінансових витрат. Шукайте додаткові канали доходів, надійніших партнерів і помічників. Свої колишні напрацювання маєте добре проаналізувати, щось змінити і відкинути або навіть законсервувати на декілька місяців. Від початку березня до середини квітня пильнуйте здоров’я, не піддавайтесь впливу стресових ситуацій. Кінець року ознаменується позитивними показниками.

Вепр (Свиня)
Рік передбачається клопітким і напруженим стосовно вирішення не стільки власних, скільки проблем близьких і рідних. А тому великих успіхів цього року очікувати марно. Ви нічого не втратите, але і не придбаєте. Почнеться спадаючий цикл енергетичного запасу, тож маєте перепочити, щоб повними сил зустріти наступні успішні роки. В рік Півня маєте пізнати духовні висоти.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ