Читайте нас в соціальних мережах

Правоохоронці Тернопільщини затримали «жартівника-мінера»

Середа, 04 січня 2017 14:04
Співробітники поліції Тернопільщини затримали 27-річного мешканця села Помірці Бучацького району, який вчора невдало «пожартував» про, начебто, замінування будівлі районного суду.

 

«Дзвінок від невідомого чоловіка про замінування районного суду надійшов на лінію "112" 3 січня близько 17:30. Миттєво дану інформацію було передано в усі екстрені служби, які виїхали за вказаною адресою», - повідомив відділу комунікації Національної поліції Тернопільської області начальник місцевого відділення поліції Ярослав Побуринний.

З приміщення будівлі евакуювали людей. Його обстежили вибухотехніки та кінологи, але жодного небезпечного предмету вони не виявили.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу "жартівника". Ним виявився двадцятисемилітній житель села Помірці Бучацького району. Він у скоєному зізнався. Чоловік каже, що випивав і в якийсь момент прийшла думка пожартувати із замінуванням.

Додзвонювача затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому інкримінують статтю 259 частина 1 ККУ - завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками.

У поліції кажуть, що «жарт» під впливом алкоголю може позбавити чоловіка волі на строк від двох до шести років.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ