Читайте нас в соціальних мережах

На Співочому полі Тернополя виступатимуть зірки світового рівня?

Вівторок, 27 грудня 2016 17:20
Про намір зробити зі «співучки» закритий хол, де б виступали виконавці та гурти зі світовим іменем розповів начальник управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради Олександр Смик.

Звісно, каже пан Олександр, поки це лише мрія. Тим не менше додає, що на Співочому полі цілком можна би було облаштувати критий хол, якому б не було рівних у Західній Україні.

- У нас немає відповідного сучасного залу, який би міг прийняти декілька тисяч відвідувачів. А ця територія була б ідеальною і роботи тут не так вже й багато, - переконаний очільник міського управління культури. – Тут потрібно лише зробити накриття, обгородити територію та встановити підходящі крісла. Звісно, квитки на концерти би були платними, але не такими дорогими, як у містах-мільйонниках. Зрештою, остаточне слово за міською владою, проектно-кошторисна документація повністю готова, та чи буде це критий хол говорити рано.

До слова, цьогоріч на Співочому полі в Тернополі вже відремонтували гримерки для артистів, наступного року планують взятися за реалізацію наступних етапів – реконструкцію сцени-ракушки та облагородження території довкола.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Дмитро 28.12.2016, 07:56
Чекаю з нетерпінням Мадонну і Леді Гагу в Тернополі!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ