Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни пропонують "омобілити" ЖЕКи та комунальні служби міста

П'ятниця, 09 грудня 2016 17:54
У Тернополі збирають підписи за електронну петицію стосовно запровадження мобільних «гарячих ліній» у комунальних та інших службах міста. Мотивують це тим, що велика частина тернополян давно відмовилася від стаціонарних телефонів, а тому не має можливості дешево спілкуватись з відповідними установами.

«Враховуючи те, що кількість абонентів проводового зв'язку в місті різко зменшується, а мобільні телефони є майже у всіх мешканців міста, пропоную зобов’язати всі комунальні та інші служби міста (наприклад, водоканал, тепло-, електромережі, ЖЕКи, правоохоронні органи і т.п.) в якості контактних номерів чи гарячої лінії вказувати не лише номери телефонів проводового стаціонарного зв’язку, але й номери мобільних телефонів хоча би двох найбільших мобільних операторів (наприклад, Київстар та Vodafone).

На даний час мобільний зв’язок не настільки дорогий, щоб така ідея могла суттєво вплинути на бюджети цих установ, зате права громадян, які відмовились від проводового телефона, або його ніколи не мали, будуть забезпечені більшою мірою», - пише автор ініціативи Тарас Комаринський.

Станом на 9 грудня петицію підписали 17 осіб з 300 необхідних. Підтримати електронну петицію можна ТУТ.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ