Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська спортсменка стала кращою в Італії

П'ятниця, 09 грудня 2016 14:05
Вчора в італійському місті Ріднау відбулась змішана одиночна естафета у рамках другого етапу Кубка IBU з біатлону, де тернополянка Анастасія Меркушина здобула перемогу.

Разом із своїм напарником Артемом Тищенком наша землячка здобула «золото» гонки. Найближчими переслідувачами українців були російські спортсмени. Втім шансів на перемогу вони не мали. Так, їх результат у підсумку виявився другим – вони відстали від українських біатлоністів на 21.7 секунди.

Особливо потрібно відзначити класну стрільбу наших спортсменів, вони лише тричі за вісім рубежів зверталися по допомогу запасних патронів. І це при тому, що з 26-ти збірних, які конкурували з Україною, більше половини заробляли штрафні кола.

Цікава боротьба розгорнулася за бронзу, в якій білорус Юрій Лядов упустив подіум зайвим промахом на останньому рубежі, віддавши медаль збірній Чехії. Але успіхи білоруських біатлоністів на старті сезону на різних рівнях викликають повагу. Вже після закінчення гонки судді поставили збірну Франції також на третє місце. З їх установкою на вогневому рубежі були проблеми.

Додати коментар