Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі Прем’єр Гройсман «виховував» маршрутника, спробував поговорити з людьми та випробував нову систему оплати у транспорті (фоторепортаж)

Четвер, 08 грудня 2016 16:30
Сьогодні на теренах Тернопільської області перебував Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Вже з самого ранку літак високопосадовця прибув у недавно сертифіковане тернопільське летовище. Після чого кортеж відбув на Підволочищину, де Гройсман вручив шкільні автобуси, відвідав садове господарство у селі Скорики та зібрав на нараду аграріїв.

У Тернополі Володимир Гройсман відкрив інфекційне відділення лікарні швидкої допомоги. Після чого керівник уряд спробував поспілкуватися з людьми, які очікували громадський транспорт на зупинці. Пан Володимир перекинувся кількома словами з жіночкою. Опісля своє невдоволення ставленням до інвалідів висловив чоловік зі Збаража.

Через мить Гройсам вже йшов до тролейбуса, який чекав на делегацію по вулиці Гоголя. У цей час вкотре себе проявили не з кращої сторони тернопільські маршрутчики: неуважний водій, не дивлячись у дзеркала заднього вигляду, почав рух, а у цей час кілька пасажирів ще намагалися зайти у відкриті двері. Зрозуміло, що жіночка у процесі посадки ледь не випала з автобуса. Володимир Гройсман зупинив маршрутку і тривалий час повчав невихованого «пілота» громадського транспорту.

Вже опісля всі оглянули електронну систему квитків в тролейбусі.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Алекс 21.01.2017, 16:53
Гройсман хуйло
Скарга
+1 #1 Максим 08.12.2016, 23:08
Всі зубоскалять і не знайшлося ні одного нормального українця який би послав всю оту кодлу нахуй за сьогоднішнє покращення...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ