Читайте нас в соціальних мережах

Дамбу Тернопільського ставу досі ремонтують (фотофакт)

П'ятниця, 28 жовтня 2016 14:20
Реконструкція шлюзного моста на вулиці Руській на завершальному етапі.

Як повідомив заступник начлаьника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Андрій Дроздовський, нещодавно тут вже облаштували нижній шар асфальтобетонного покриття. Тепер тут новенькі колесовідбої, також тут провели ремонт гідротехнічних споруд, ремонт пішохідних ділянок, а також облаштування пішохідної частини. Підрядникам залишається виконати ще низку робіт, а от чи здійснюватимуть облаштування верхнього шару асфальтобетону на вказаній ділянці- ще не відомо.

– Залишається ще завершити мощення тротуарної частини моста та влаштувати перильне огородження і криволінійне бар’єрне загородження. Чи буде облаштовано верхній шар асфальтобетонного покриття ще цього року, залежить від погодних умов, – розповів Андрій Дроздовський. – Зокрема, у планах міської ради відремонтувати дорогу від дамби до Надставної церкви. При умові отримання необхідних коштів із Фонду регіонального розвитку у 2017 році роботи продовжаться.

До слова, поки тривають роботи на тротуарній частині моста, обмеження руху транспорту частково залишатиметься. Та вже незабаром водії зможуть користуватися всією шириною відремонтованої частини дороги, повідомляють в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР.

dam-8

dam-3

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ