Читайте нас в соціальних мережах

Поки головний редактор газети "Тернопіль вечірній" у декретній відпустці, у виданні - бардак

П'ятниця, 21 жовтня 2016 17:00
… Принаймні у цьому впевнені деякі депутати Тернопільської міської ради, яких відверто не задовольняє робота журналістів газети «Тернопіль вечірній». Зокрема, своє обурення висловив «свободівець» Іван Зінь.

Під час сьогоднішньої сесії Тернопільської міськради він висловив претензії тимчасово виконуючому обов’язки головного редактора видання Олегу Лівінському, який керує газетою до часу виходу з декретної відпустки Інни Сирник.

Очільник Тернополя так і не зрозумів, чому депутат хотів звільнення керівника із займаної посади, адже це суперечить чинному Кодексу України «Про працю». Аналогічної думки були й інші депутати, які заслухали Олега Миколайомича.

За словами т.в.о. головного редактора газети «ТВ», всього у штаті зараз працює лише два журналісти – він та Іван Пшоняк, які фізично роблять усе від них залежне. Крім того, із виділених на утримання комунальної газети коштів із міського бюджету, вдалося зекономити вже 200 тисяч гривень.

- Ми не відмовляємо депутатам у розміщенні матеріалів і завжди беремо коментарі з тих чи інших актуальних питань, якщо до нас звертаються. Це можуть підтвердити ті, хто вже неодноразово бачив себе на сторінках нашого видання. Тут має бути й ваша ініціатива, бо коли її немає, то й проблеми виникають, - підсумував Олег Лівінський.

На наступну сесію ТМР йому доручено підготувати звіт про виконану роботу і діяльність «Тернополя вечірнього». До слова, газета перебуває на другому етапі роздержавлення і вже орієнтовно в лютому місяці має вийти у «вільне плавання», змінивши форму власності. Власне, саме останній фактор зараз впливає на те, що довкола видання починають точитися незрозумілі і абсурдні суперечки, як свого часу було із «Подільським словом» та «Свободою». Далі буде…

Додати коментар