Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині до напівсмерті побили підприємця. Родичі бояться, що справу «замнуть» (фото)

П'ятниця, 21 жовтня 2016 14:09
Вчора ввечері у Шумську жорстоко побили власника невеликого деревообробного цеху Михайла Руденького.

Про це у соцмережі повідомляє син підприємця. Як повідомляє Віталій Руденький у його батька забій голови, грудної клітки, струс мозку, закрита черепно-мозкова травма, немає зубів

«На знімці тато. Сьогодні у нас вдома була чергова спроба рейдерсього захоплення. Наслідки на фото. Забій голови, грудної клітки, струс мозку, закрита черепно-мозкова травма, немає зубів»

Напад – не перший, стверджують родичі та нарікають на поліцейських, боячись, що справу знову «замнуть».

«Переатестована поліція» на виклик з'явилась неохоче. Кілька разів дзвонила мама, дзвонили медики зі швидкої.

Переатестовані відповідали: «То не наша справа, нехай лікарі надішлють нам документи і ми подумаємо, що з тим робити». Вмовили приїхати. Слідчо-оперативна група щось там позаписувала. Судячи з їхнього «оптимізму» і налаштованості, справу загальмують. Складно їм проти старого друга розслідування проводити.

Влітку тато і мама всиновили дівчинку зі сходу. То було перше за довгий час усиновлення в Шумському районі Тернопільської області. Забрали зі Світлодарська - 4 км від лінії розмежування. 10 км від Дебальцево. Даша досі здригається від гуркоту. І дуже боїться чужих чоловіків - її рідний батько бив дитину головою об асфальт за волосся. 

Дорогий Арсене Борисовичу, дорога Хатія, дитину поки не знає, що сталося. А ми не знаємо як її пояснити, що в глибокому західному бандерівському тилу «нова поліція» за одне з бандитами... . Може ви допоможете нам підібрати потрібні слова?», - пише у соцмережі Віталій Руденький.

Ясність у ситуацію вніс головний поліцейський області Олександр Богомол.

«Не складна ситуація. Протягом років двоє мешканців Шумська судились за промислове приміщення. Сьогодні один маючи рішення суду в свою користь прийшов до приміщення, зірвав замки повішені іншим та намагався користуватись об'єктом. Інший про це взнав, приїхав на місце та подзвонив у поліцію щодо зриву замків. Між чоловіками виник конфлікт і останній наніс першому тілесні ушкодження, зображені на фото. Чоловіка доправили до лікарні, порушено кримінальне провадження. На місце направлена група з області для надання практичної допомоги у розслідуванні», - коментує ситуацію Олександр Богомол. 

97865463

0978675645

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар