Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині юний наркоман зґвалтував 41-річну сусідку, яка хотіла "зігрітися"

Понеділок, 17 жовтня 2016 14:43
19-річний мешканець Тернопільщини змусив свою 41-річну сусідку «відпрацювати» за позичений у нього обігрівач. Інцидент трапився 15 жовтня у с. Новосілка Заліщицького району.

Після цього жінка звернулася із заявою у поліцію і розповіла про зґвалтування в помешканні юнака.

- Потерпіла зайшла до односельця, аби позичити електрообігрівач. Чоловік погодився, але коли сусідка вже збиралася виходити, він заявив, що за позику потрібно розрахуватися. В якості плати затребував заплатити сексуальними утіхами. Жінка всіляко намагалася уникнути такої плати, відмовилася брати електроприлад, але сусід не відступав і погрожував їй ножем, - говорить начальник Заліщицького відділення поліції Андрій Гожій. – Хлопцю таки вдалося залякати жінку і лише після задоволення пристрасті дозволив їй піти.

З’ясувалося, що того дня підозрюваний перебував «під кайфом» - на горищі правоохоронці знайшли канабіс. До слова, попри молодий вік, він уже притягувався раніше до кримінальної відповідальності за грабіж. Проти нього порушено одразу два кримінальні провадження (зґвалтування та виготовлення, зберігання наркотиків). Триває слідство.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ