Читайте нас в соціальних мережах

Відомий співак зустрівся з школярами Тернопільщини

П'ятниця, 30 вересня 2016 16:08
Відомий український співак, перекладач, автор численних пісень на вірші сучасних українських поетів Віктор Морозов зустрівся із учнями Кременецької школи-інтернату.

Такий візит знаного вітчизняного виконавця та літератора до міста над Іквою не є випадковим, адже саме тут він народився й провів свої дитячі і юнацькі роки.

Свою музичну  кар'єру Віктор Морозов розпочав на початку 70-их років у Львові, створивши одні з найперших українських рок-груп - "Quo Vadis", "Арніку", був солістом легендарного ансамблю "Ватра" та "Смерічки".

Також він є відомим перекладачем, зокрема йому належать переклади всіх частин світового бестселера Дж. К. Ролінґ про Гаррі Поттера.   Саме ця тема особливо зацікавило учнів Кременецької школи-інтернат.

На зустріч із Віктором Морозовим завітала ще одна визначна особистість та гордість Кременця - український бард, кобзар Василь Жданкін. Далекого 1989 року вони разом брали участь у конкурсі "Червона Рута" та виконали гімн України.

Митці поспілкувалися з школярами, розпочавши зустріч із спільного виконання Гімну України, та подарували учням імпровізований концерт, заспівавши кілька своїх  популярних пісень.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ