Читайте нас в соціальних мережах

В одній із тернопільських багатоповерхівок на голови людям падають таргани

Середа, 28 вересня 2016 14:29
Тернополяни просять чиновників міськради врятувати їх від тарганів. Мова йде про будинок №1 по вул. Винниченка.

«Вул. Винниченка 1, під’їзд 1. Заради Бога ДОПОМОЖІТЬ !!! Це просто жах! Повертаємось з дитиною з гуртка, 7 година вечора, ввімкнули світло в під’їзді, всі стіни від 1 по 4 поверх в тарганах, падають просто на голову !!!Скільки ще разів звернутись до вас, щоб вирішити дане питання ????», - пише тернопоянка пані Ольга на сайті міської ради у розділі питання-відповіді.

Як стало відомо «Тернополянам» таргани у будинку по вул. Винниченка розвелися через їхнього сусіда, який приносить до квартири речі зі смітників.

«Ми вже зверталися в усі інстанції: ЖКГ, міську раду, поліцію зі скаргами на 16 квартиру. Там живе дідусь, які збирає по смітниках харчові та інші відходи, зносить їх додому, потім усе це варить, годуючи приблудних собак. У його квартирі і розмножилися таргани.

Станом на сьогодні ситуація критична. Таргани повсюди, на стінах, стелі. Вони падають людям на голови. Ми неодноразово просили дідуся не приносити до під’їзду речей зі смітника. На зауваженні він не реагує, дверей нікому не відчиняє, дочки на телефонні дзвінки не відповідають. Те, що ми в своїх квартирах травимо тарганів не допомагає, оскільки їхній основний розплідник - квартира № 16. В квартирі жахлива антисанітарія, сморід. Куди і скільки ще треба звертатися, писати, дзвонити, щоб вирішити дану ситуацію ? Хіба можливо в таких умовах жити ? Купа грошей йде на засоби від тарганів і все безрезультатно», - повідомляють мешканці будинку. 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар