Читайте нас в соціальних мережах

Тернопіль може стати веломістом

Неділя, 25 вересня 2016 12:37
На черговому засіданні виконавчого комітету затверджено список об’єктів велоінфраструктури, які будуть облаштовані у Тернополі ще до кінця 2016 року. Таких об’єктів буде дев’ять у різних мікрорайонах міста.

«Перелік об’єктів велоінфраструктури, де необхідно облаштувати велодоріжки та парковки, подавали активісти велоспільнот Тернополя. Саме вони, спільно з фахівцями управління житлово-комунального господарства та депутатською комісією узгоджували, які саме роботи необхідно провести у першу чергу, - розповідає очільник Тернополя. - Загалом, у наших планах з’єднати усі мікрорайони міста у єдину мережу велосипедних доріжок, що дозволить багатьом тернополянам безпечно користуватися велосипедами».

Згідно з рішенням, найближчим часом у місті буде облаштовано велоінфраструктуру на таких об’єктах: на бульварі Шевченка (поблизу Українського дому «Перемога»), на вул. Білецькій (в районі переходу від ДПІ до парку ім. Т.Шевченка), вул. Грушевського (в районі переходу від ОДА до парку); вул Руській (поблизу переходу біля зупинки «Готель Галичина» та поблизу Надставної церкви); на просп. С.Бандери (поблизу переходу від бульвару Д.Галицького до парку Національного Відродження); на вул. Текстильній (поблизу фабрики меблів «Нова» та Тернопільського обласного центру зайнятості), а також будуть встановлюватися велопарковки у місті, повідомляє прес-служба міської ради.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ