Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині пройде справжній фестиваль кіз

Субота, 24 вересня 2016 14:33
Вже цієї неділі, 25 вересня в Козові проведуть фольклорний аграрно-мистецький фестиваль «КОЗА-фест».

Фестиваль відбуватиметься на центральній площі міста. Тут організатори обіцяють влаштувати і ярмарок, і провести гутірки на історичну та сільськогосподарську тематику.

У програмі фестивалю – виступ мистецьких колективів Козівського району, парад кіз у віночках, а також фотоконкурс – «селфі з козою». Потім світлини з козами представлять учасникам і гостям фестивалю. Авторів кращих знімків відзначають призами.

Загалом на гостей фестивалю чекає насичена програма.

«Для гостей фестивалю ми організували цікаву програму. На фестивалі виступатимуть наші місцеві мистецькі колективи, а також гості з інших районів Тернопільської області. Зокрема виступатимуть гурт «Бабки», народний аматорський фольклорний ансамбль «Корса», народний аматорський вокальний ансамбль «Горлиця», фольк-гурт «Баби», а також народний аматорський колектив «Благовіст» зі Зборова. На закриття фестивалю приїдуть фольк-гурт «Руснаки» з Мукачево та гурт «Фа-Мажор» з  Тернополя, гурт «Медовий полин» з Борщева.  Також можливо будуть незаплановані гості», – розповідає співорганізатор Світлана Андрощук.

Жителів Тернопільщини запрошують на фестиваль, родзинкою якого має стати конкурс селфі з козою. Світлини можна надсилати на електронну адресу фестивалю: [email protected]

Додамо, що подібний фестиваль на Тернопільщині проводитиметься уперше. Втім, організатори мистецького об’єднання «Коза» обіцяють зробити його традиційним.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар