Читайте нас в соціальних мережах

У Теребовлі молодь з чиновниками прибрали парк (фото)

Середа, 31 серпня 2016 16:21
Представники Молодіжної міської ради Теребовлі та члени Всеукраїнської громадської організації «Сокіл» взяли участь у спільному заході по прибиранню і облаштуванні території Молодіжного парку у місті Теребовля.

Символічно, що саме цей парк, тобто Молодіжний зараз облаштовує саме молодь. Місце і справді ідеально підходить для дітей та юнацтва адже поруч дві школи, ново побудовані багатоквартирні домівки з великою кількістю молоді.

«Я, як голова КУТОР «Тернопільський обласний молодіжний методичний центр» здійснюю координацію роботи молодіжних громадських організацій та налагоджую їх співпрацю з органами місцевого самоврядування. Слід зазначити, що у цьому мені допомагає і обласна держадміністрація в особі Ігоря Чорного. Цей захід, це лише початок згуртування молоді Теребовлі задля майбутнього цього старовинного міста!» - зазначив керівник Тернопільського обласного молодіжного методичного центру Богдан Бутковський.

«Ми раді, що хтось зумів організувати молодь і направити їх енергію у правильне русло. У свою чергу ми завжди підримуємо ініціативи молодіжних громадських організацій та й самі маємо позитивний досвід роботи з молоддю,» - додала заступник міського голови Теребовлі Людмила Немира

Представник молодіжної міської ради Теребовлі Олександр Дудка зауважила: «Мені, як теребовлянцю, дуже приємно долучитися до такої акції, адже ми самі відповідальні за наше рідне місто і тому прибирання парку має не тільки покращити стан екології але й показати приклад іншим, як треба себе поводити!»   

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ