Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський депутат турбується про сон своїх виборців

Середа, 31 серпня 2016 12:29
Мешканці Фабричної,3 ні вдень, ні вночі не мають спокою. Через свого активного сусіда – молокозавод, попри вікна їх будинку регулярно курсують машини, вагою у кілька десятків тон.

Це в свою чергу призводить до постійного шуму та руйнування і без того аварійного будинку. На щастя, у вирішення проблеми втрутився депутат міськради  по даному округу Роман Навроцький.

- До мене звернулися мешканці Фабричної,3.  Там виникла проблема з тим, що будинок дуже старий,  має тріщини, перебуває в аварійному стані. А через те, що вантажні автомобілі молокозаводу  їздять попри нього щодня, він руйнується ще більше. Люди попросили мене, як депутата по даному округу,  аби по можливості обмежити рух вантажних машин попри їх домівку. Щоб ви розуміли, мова йде про молоковози, вагою від 10-20 тон. Відповідно я ініціював робочу групу, до якої увійшли представники молокозаводу та мешканці Фабричної. Ми зустрілися, обмінялися думками. Зрозуміло, що дійсно молокозаводу треба розвиватися. Оскільки він поступово виходить на європейський ринок, мають бути дотримані певні норми. Зокрема в користуванні заводу має бути дві дороги:одна для транспортування сировини, інша – для готової продукції.   Проте і проблеми людей теж слід враховувати,- пояснює Роман Навроцький.

Депутат каже, що запропонував керівництву молокозаводу піти на поступки. Зокрема розробити проект по обмеженню руху з 23:00 по 6:00, аби людям принаймні в цей період часу не заважав шум.

- Якщо таке обмеження мешканців задовольнить - це втілиться. Якщо ні, то будемо шукати інший варіант. Зокрема пропонуватимемо молокозаводу підшукати іншу дорогу, яка стане компромісною для обох сторін,- пояснює Навроцький.

До речі, на останній сесії міськради молокозавод звернувся до депутатів  з проханням зменшити % за сплату податку за землю.

- На сесії я запитав представника молокозаводу, перед моїми колегами депутатами, чи вони не відмовляються від власних слів, і дійсно готові сприяти вирішенню проблеми людей з Фабричної,3. Він в свою чергу публічно гарантував,  що дійсно такий проект втілиться в життя.  Я, до речі, вже його навіть бачив. Зараз працюємо, щоб якнайшвидше його завершити: поставити обмежуючі знаки, розмітки. Думаю, уже в найближчі кілька днів ми запустимо проект по розвантаженню дороги,- підсумував Навроцький.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Електорат 01.09.2016, 13:36
Думаю тепер заради чергового піару прийдеться закрити молокозавод ... інакше горю виборців не зарадиш... або невеличкий молочний хабарець допоможе забути про людську проблему... А якщо серйозно то потрібно дбати про добробут людей, шляхом забезпечення їх робочими місцями із гідною зарплатнею, забезпечити їх можливістю купівлі дешевого житла... щоб ті люди з фабричної могли купити інше житло у спокійному місці...
ПС "дивно молоковози заважають людям, а звичайний транспорт ні... хм мабуть тут не все так благородно"
Скарга

Додати коментар