Читайте нас в соціальних мережах

У мережі з'явилися фото жахливого потяга, який курсує через Тернопіль (ФОТО)

Середа, 31 серпня 2016 12:49
Користувачів Мережі сколихнули фото старих, залитих дизельним паливом потягів приміського сполучення «Львівської залізниці».

Світлини виклав Юрій Тесляк у соціальній мережі Facebook.

«Поїзд Львів – Тернопіль. Ось такі вагони приїхали для людей», - йдеться у повідомленні під фото.

Слід зазначити, що у Львівській області залишилось два напрямки, де досі неелектрифіковано колії. Зокрема, до Сокаля і Ходорова. З останнього дизеля прибувають тільки на приміський вокзал Львова. При цьому на колії до Тернополя використовуються виключно електропотяги. Тому користувач міг помилитися сполученням, повідомляє ТСН.

 Втім, дописувачі у соцмережі також повідомляють про скарги не лише на облиті дизпаливом вагони, що суперечить заходам безпеки, а й на швидкість, яка становить 20-25 км за годину.

Нагадаємо, раніше голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Войцех Балчун пообіцяв вирішити проблему кондиціонування та опалення в українських потягах. Як повідомив чиновник на своїй сторінці у Facebook, проблему можна вирішити за два роки – вагони подаватимуть вже з нормальною температурою. Також головний залізничник має намір змінити систему бронювання залізничних квитків, аби більше квитків потрапляли у вільний доступ, і потяги не курсували напівпорожніми.

14726195811366

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар