Читайте нас в соціальних мережах

У Тернопільському відділенні поліції – новий керівник

П'ятниця, 26 серпня 2016 17:11
Згідно наказу ГУНП України в Тернопільській області начальником Тернопільського відділення поліції призначений Віктор Волощук. Нового керівника особовому складу 26 серпня представив заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Руслан Балик.

Пiдполковник полiцiї  Вiктор Iванович Волощук народився 30  тpавня  1978 року в Тернополі.  У 2000 році закінчив Львiвський iнститут внутрiшнiх справ, за фахом юрист. В органах внутрішніх справ з 1996 року. Службу в міліції розпочав з відділення державної служби боротьби з економічною злочинністю. Працював оперуповноваженим відділу внутрішньої безпеки, підрозділу  управління боротьби з організованою злочинністю в області, очолював економічні підрозділи в Тернопільському та Підволочиськомурайонах. У 2015 році працював начальником Теребовлянського вiддiлуполіції, з з 2016 року в апараті Головного управління Нацполіції області, повідомляють у Секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області.

- Це людина, принциповий хороший керівник, - відзначив Руслан Балик, представляючи новопризначеного начальника відділення. – Бажаю плідної праці, зберегти колектив та успішно виконувати поставлені завдання.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Інна 26.08.2016, 17:42
Не міського, а Тернопільського районого відділення поліції.
Скарга

Додати коментар