Читайте нас в соціальних мережах

На похороні загиблих правоохоронців з Борщівщини плакали навіть чоловіки (ФОТО)

П'ятниця, 26 серпня 2016 10:49
Вчора, 25 серпня рідні, близькі та колеги провели в останню путь поліцейських Олександра Рудика та Андрія Чернятинського, які трагічно загинули під час виконання професійних обов’язків.

У невеличкому селі Шупарка сотні людей прийшли віддати шану оперуповноваженому Борщівського відділення поліції, майору поліції Олександру Рудику. Попрощатися з колегою, другом та просто хорошою людиною приїхали керівники обласної поліції, очільники району, колеги, товариші з інших областей.

Жаль і сум в очах рідних і близьких. Люди не приховували сліз, несли численні квіти та вінки. Не змогла прийти поховати чоловіка  вагітна дружина, після трагічної звістки про смерть  жінка перебуває під наглядом медиків.

Був людиною з великої букви, справжній офіцер, - так усі згадують про Олександра.  Працював з людьми і для людей. Важка втрата не лише для родини, а й для усього відділення поліції.

Інспектора поліції Андрія Чернятинського поховали за декілька кілометрів від загиблого колеги, у рідному селі Сапогів на Борщівщині.

Прощалися з капітаном поліції мешканці села, колеги, друзі дитинства, вчителі. Море квітів та сотні людей. Чоловіки зі сльозами на очах. Андрія тут знали як хорошого товариша,  доброго та чуйного сина, коханого батька та чоловіка.

Поліцейські, які працювали з загиблим, досі не можуть повірити, що товариша вже немає серед живих. Кажуть, відділення поліції наче осиротіло, усе в жалобі.

«Бог справді забирає кращих» - так думають усі, хто особисто знав Сашка і Андрія.

Як повідомляють у Секторі комунікації ГУНП в Тернопільській області, щирі співчуття родинам загиблих правоохоронців висловив керівник Нацполіцї краю Олександр Богомол.

- Нелегка професія працівника поліції - щодня боротися зі злом, захищати законність. Ці хлопці не зрадили присязі, заради роботи вони пожертвували найціннішим, що у них було – життям. Їх імена назавжди вписані в історію української поліції, - наголосив керівник Нацполіцї Тернопільщини.

Як повідомляли «Тернополяни», 22 серпня 45-річний чоловік застрелив свою 41-річну дружину з мисливської рушниці, а коли прибули поліцейські, він почав стріляти по них. В результаті загинули 30-річний майор та 31-річний капітан поліції, ще одного правоохоронця поранено.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ