Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі на фестивалі «Вуличний ринок» багато їжі, музики та розваг (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Четвер, 25 серпня 2016 13:53
У парку ім. Т. Шевченка триває фестиваль здорової їжі «Вуличний ринок».

- Метою фестивалю є організація якісного культурного відпочинку для тернополян та гостей міста та виховання у суспільстві європейської культури проведення вільного часу, - говорить один із засновників «Вуличного ринку» Любомир Шимків. – Крім того, фест позиціонує себе як старт-ап-майданчик для молоді, яка прагне знайти себе у ресторанному бізнесі.

Загалом на фестивалі свою продукцію представляють близько 40 учасників з різних куточків України. Вони мають свій власний бренд та оригінальні локації.

- Щодо цінової політики, то ми не впливаємо на вартість тих чи інших пропонованих страв, адже кожен ресторан чи фаст-фуд використовує для приготування різні продукти, підхід до оформлення та подачі тощо. А от щодо алкоголю, то ціна на нього стартуватиме від 15 грн, кава – від 12 грн, - розповідає відповідальний за food-зону фестивалю Сергій Шешурін.

Також, як розповіли організатори дійства, всіх учасників фестивалю попередили, що це свято здорової їжі. Щоправда кожен зрозумів це по-своєму. Так замість шашликів, гостям фестивалю пропонують м'ясо на грилі, а замість горілки – різного виду настоянки.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ