Читайте нас в соціальних мережах

Сьогодні тернополяни зможуть безкоштовно осідлати аквабайк

Середа, 24 серпня 2016 13:31
У рамках Чемпіонату Східної Європи з аквабайку, який вже другий день триває на Тернопільському ставі, організатори дійства проведуть змагання серед любителів. Для цього оберуть 15 тернополян, які ніколи професійно не займалися цим видом спорту, але мають певні навики катання на водних машинах.

«Ми пропонуємо тернополянам спробувати себе у цьому виді спорту. Тобто сьогодні нам дадуть списки людей, які попередньо зареєструвалися. Ми ж проведемо з ними бесіду, аби зрозуміти чи каталися вони раніше на якійсь з водних машин та чи впораються із аквабайком.

Для змагання серед любителів планується відібрати 15 тернополян. Лінію перешкод вони долатимуть самостійно. А інструктор лише спостерігатиме та в разі потреби допоможе вибратися з води. Осідлати аквабайк тернополяни зможуть після обіду», - розповів перший віце-президент Української федерації аквабайкінгу Вадим Коровицький.

Як зауважив Вадима Коровицького  не кожному вдається підкорити аквабайк. Тому його обурюють оголошення з прокату аквабаку.

«Якщо людина не має прав та досвіду водіння, ніхто її не посадить за кермо актівки. Натомість аквабайк вважають чимось простішим, тому часто їх здають на прокат. Я вважаю, що такий бізнес дуже небезпечний, адже аквабайки розганяються до 90 чи навіть 120 км. Повірте, на воді це дуже велика швидкість і не далеко не кожен може з нею впоратися», - підсумував першого віце-президента Української федерації аквабайкінгу.

Нагадаємо, п’ятий ювілейний Чемпіонат Східної Європи з аквабайку розпочався вчора, 23 серпня. Позмагатися у Файне місто приїхали спортсмени з України, Німеччини, Польщі і Литви. Всього – 32 учасника.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ