Читайте нас в соціальних мережах

До Дня Незалежності у центрі Тернополя влаштують показ мод

Вівторок, 23 серпня 2016 18:33
27 серпня Театральна площа нашого міста перетвориться на подіум. У Тернополі пройде показ мод під Всеукраїнським гаслом «Народжені вільними» приурочений Дню міста та Дню Незалежності України. Дійство розпочнеться о 19:00. Українські дизайнери представлять свої колекції у етностилі.

«У Тернополі неодноразово проводилися різноманітні покази мод. Але всі вони були закриті для широкого загалу. Саме тому цьогоріч ми вирішили відійти від стереотипів та провести Fashion Days на Театральному майдані. Вхід на дійство – безкоштовний», - зауважив начальник управління культури міської ради Тернополя Олександр Смик.

На тернопільських днях моди свої колекці представлять:  мистецтвознавець, етнограф, художник Олександра Теліженко з Києва, Юлія Магдич з Києва, Анастасія Василик – «Студія Чичері» зі Львова, Елла Ковтун з Києва, студія «Етно-шик», Лілія Братусь з Києва. Також можна буде побачити колекції від студентів Галицького коледжу, тернопільських дизайнерів Ірини Цісецької, Оксани Чмиленко.

Окрім модного показу глядачів чекає і невелика концертна програма – на сцені виступатимуть Олеся Киричук, Оксана Муха та інші. Програма Тернопільських днів моди розрахована до двох годин. На Театральному майдані облаштують подіум, поставлять стільці для глядачів. Також тут буде фотозона, а після показу можна буде поспілкуватися з дизайнерами.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ