Читайте нас в соціальних мережах

У Великих Гаях відкрили пожежну частину (фото)

Вівторок, 23 серпня 2016 17:45
Сьогодні, 23 серпня, у Великогаївській громаді було подвійне свято - День українського прапора й урочисте відкриття пожежно-рятувальної частини у Великих Гаях.

Привітати жителів громади із цією подією приїхали очільники області й району, зокрема, голови ОДА Степан Барна і обласної ради Віктор Овчарук, а також багато інших поважних гостей. Побував на святі й директор Департаменту організації застосування цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Майоров.

«Дуже символічно, що коли вся країна відзначає День Державного Прапора, ми відкриваємо на території вашої громади пожежно-рятувальну станцію. Це ознака того, що в умовах реформування, децентралізації, ви прямуєте  правильним шляхом. Адже відтепер зможете забезпечити не лише економічний, соціальний розвиток, а й захист життя жителів громади. Та це - лише перший крок. Опираючись на досвід наших європейських сусідів, маємо надію, що у нас розвиватиметься добровольчий рух, основною рушійною силою якого стануть наші військові, які воюють у зоні АТО. Але це все попереду. Нині ж вітаю Великогаївську громаду із такою важливою подією. Розвитку і процвітання!» - сказав у промові Михайло Майоров.

Після обміну вітальними словами, вручення подарунків і концертної програми голова громади разом із високоповажними гостями перерізав стрічку й урочисто відкрив пожежно-рятувальну частину.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ