Читайте нас в соціальних мережах

Сьогодні померла донька відомого тернопільського співака

П'ятниця, 29 липня 2016 15:46
Сьогодні померла 14-річна донька тернопільського співака Любомира Чермака. Про це у «Фейсбуці» повідомляють друзі сім’ї.

«Не знаю як і що сказати, мені так шкода, що Богданочка дівчинка красуня, донечка мого товариша Любомира Чермака сьогодні померла... .Нам не зрозуміти до кінця Господні плани і чому такі щирі і безневинні дітки покидають цей світ, але я впевнена, що Даночці там зараз набагато краще біля Всевишнього! Я бажаю батькам Богданки сили і терпеливості пережити цю втрату. Співчуваю їхньому горю, молюся і дай Бог, щоб ніхто не переживав такого в своєму житті. Господь з нами і ми маємо Йому довіряти! Щоб жодна обставина не змогла похитнути нашу віру. Скажу словами Любомира, бо він завжди всім таке бажає: "Великої Віри, Світлої Надії і Святої Любові!" Наталочко, Любчику тримайтеся ми з Вами і Бог поруч!», - повідомляє Маряна Нестайко.

Нагадаємо, у травні минулого року в «Охматдиті» Богдані поставили діагноз «Гостра лімфобластна лейкемія». Майже рік лікування не дав бажаного результату і хвороба повернулася.

«12 липня почали перший блок низькодозної хімії. Лікуючий лікар у той же день подала запити по клінікам у Европі, що Богдана потребує пересадку кісткового мозку від нерідного донора", - розповіла мама Богданки.

Погодилась прийняти дитини італійська клініка, але, нажаль у тяжкому двобої з хворобою дівчині не вдалося перемогти…

«Тернополяни» висловлюють щирі співчуття родині загиблої.

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Любов Шендеровська 29.07.2016, 16:47
Хай спочиває в Бозі. Ми ,дійсно, не знаємо, чому так робить Господь.Кажуть, йому теж треба добрих людей-янголів.А ле для батьків це невтішні слова.Не дай ,Господи ховати своїх дітей навіть найлютішому ворогу.Прийміть співчуття нашої родини.
Скарга

Додати коментар