Читайте нас в соціальних мережах

Оновлена амбулаторія сімейної медицини на БАМі зможе прийняти до 20 тисяч тернополян

Понеділок, 25 липня 2016 15:16
На БАМі в Тернополі завершується реконструкція амбулаторії сімейної медицини, що на вулиці Куліша. На її ремонт із бюджету міста виділили аж 1,5 мільйони гривень.

У мерії кажуть, що коли усі ремонтні робот буде завершено, то амбулаторія в силі буде прийняти тут навіть 20 тисяч пацієнтів.

Отож, тут обладнають реєстратуру, маніпуляційну, кабінет завідуючого та п’ять кабінетів для десяти лікарів. На місці можна буде здати загальний аналіз крові, сечі, зробити ЕКГ за зробити якщо призначені лікарями ін’єкції. Додамо, що донедавна в амбулаторії був лиш один кабінет, де  людей приймали три лікарі.

За словами очільника міста Сергія Надала, тернополяни неодноразово зверталися до нього та депутатів по округу щодо збільшення кількості кімнат для прийому громадян.

- Наявне там обладнання, яке було встановлено в амбулаторії на Куліша вже скоріше, дозволяє обслуговувати в рази більше відвідувачів, - каже мер Тернополя. – Це спальний район міста і тисячам людей, які живуть поруч зручно сюди добиратися. Відтак, ми врахували реальні потреби місцевих мешканців та вже завершуємо реконструкцію існуючої амбулаторії сімейної медицини.

Дату офіційного відкриття оновленої амбулаторії поки не називають. У міськраді лише додають, що ремонт – на стадії завершення, тож вже з дня на день об’єкт буде зданий.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ